Jihan Audy – Balungan Kere [Official]

Dipublikasikan pada : 9-21-2019
Jihan Audy - Balungan Kere [Official]

Download lagu Jihan Audy – Balungan Kere [Official] MP3 dapat kamu download secara gratis di IndoMusik. Details lagu Jihan Audy – Balungan Kere [Official] bisa kamu lihat di tabel, untuk link download Jihan Audy – Balungan Kere [Official] berada dibawah.

Title:Jihan Audy – Balungan Kere [Official]
Filename:Jihan Audy – Balungan Kere [Official].mp3
Duration:
Type of file:Audio MP3 (.mp3)
Audio Summary:mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s

Bila kamu mengunduh lagu Jihan Audy – Balungan Kere [Official] MP3 usahakan hanya untuk review saja, jika memang kamu suka dengan lagu Jihan Audy – Balungan Kere [Official] belilah kaset asli yang resmi, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung artist.


Berikut ini lirik lagu jihan audy balungan kere

Biyen aku tau kelangan
Nganti saiki iseh kelingan
Koe sing tak anti anti
Bebrayan tekaning pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging koe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune koe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo isuk sore
Nanging koe sambat wae
Jaremu balungan kere

Opo pancen wes nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jaremu arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune koe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wes bubrah
Kandelne nggone ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah